Spotřeba a trendy BIO kuřecího masa v ČR
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Gál, Robert
|
|
dc.contributor.author |
Jokl, Vlastislav
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-20T06:04:16Z |
|
dc.date.available |
2010-07-20T06:04:16Z |
|
dc.date.issued |
2010-05-26 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/14079
|
|
dc.description.abstract |
Cílem práce je charakterizovat BIO produkci drůbeže a její srovnání s konvenční produkcí. Část práce se věnuje legislativě v souvislosti s BIO produkcí, jejími současnými trendy a vyhlídkou do budoucna. V práci je také věnována pozornost chemickému složení kuřecího masa. V praktické části jsou poté vyhodnoceny údaje získané pomocí dotazníků o spotřebě BIO kuřecího masa v České republice. |
cs |
dc.format |
44 s. |
cs |
dc.format.extent |
1172426 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
BIO
|
cs |
dc.subject |
drůbež
|
cs |
dc.subject |
welfere
|
cs |
dc.subject |
ekologické zemědělství
|
cs |
dc.subject |
kuřecí maso
|
cs |
dc.subject |
BIO
|
en |
dc.subject |
poultry
|
en |
dc.subject |
welfere
|
en |
dc.subject |
ekologic agriculture
|
en |
dc.subject |
chicken meat
|
en |
dc.title |
Spotřeba a trendy BIO kuřecího masa v ČR |
cs |
dc.title.alternative |
Consumption and trends BIO chicken meat in the Czech Republic |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Růžičková, Jana |
|
dc.date.accepted |
2010-06-09 |
|
dc.description.abstract-translated |
My work is aim on characteristic of the BIO production of poultry and its comparison with conventional production. One part of this work is about law directives that are connected with BIO production, following with description of nowadays trends and possibilities in the future. Work is also focused on chemistry of chicken meat. In practical part are evaluated data about consumption of BIO chicken meat in Czech republic. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/144
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
14955
|
|
dc.date.assigned |
2010-02-11 |
|
utb.result.grade |
B |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account