Spotřeba a trendy BIO kuřecího masa v ČR
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Spotřeba a trendy BIO kuřecího masa v ČR |
Autor: |
Jokl, Vlastislav
|
Vedoucí: |
Gál, Robert
|
Abstrakt:
|
Cílem práce je charakterizovat BIO produkci drůbeže a její srovnání s konvenční produkcí. Část práce se věnuje legislativě v souvislosti s BIO produkcí, jejími současnými trendy a vyhlídkou do budoucna. V práci je také věnována pozornost chemickému složení kuřecího masa. V praktické části jsou poté vyhodnoceny údaje získané pomocí dotazníků o spotřebě BIO kuřecího masa v České republice. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/14079
|
Datum:
|
2010-05-26 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
14955
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet