dc.contributor.advisor |
Mlček, Jiří
|
|
dc.contributor.author |
Marečková Gabrlíková, Sylvie
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-20T03:19:14Z |
|
dc.date.available |
2010-07-20T03:19:14Z |
|
dc.date.issued |
2010-05-25 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/13761
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá aspekty výběru tradičních pokrmů a potravin. V teoretické části jsou popsány složky potravy a dále pak vývoj tradiční lidové stravy v období 19. století až do současnosti. Praktická část obsahuje vyhodnocení sestaveného dotazníku týkající se prvků výběru tra-dičních pokrmů a potravin, který byl vyplněn respondenty. Jednotlivé otázky jsou vyhodnoceny pomocí grafů, tabulek a slovního hodnocení. V závěru práce jsou zhodnoceny výsledky. |
cs |
dc.format |
60 s. , 5 s. příloh. |
cs |
dc.format.extent |
985693 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
tradiční pokrmy a potraviny
|
cs |
dc.subject |
lidová strava
|
cs |
dc.subject |
tradice
|
cs |
dc.subject |
traditional czech food and melas
|
en |
dc.subject |
folk fare
|
en |
dc.title |
Aspekty výběru tradičních pokrmů a potravin |
cs |
dc.title.alternative |
The aspects of choice and ranking of traditional dishes and food |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Družbíková, Helena |
|
dc.date.accepted |
2010-06-07 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor's thesis deals with aspects of the choosing traditional food and meals. In theorethical part are described the elements of food and then the development of traditional folk food in the 19th century to the prezent. Practical part includes the evaluation of a questionnaire focused on the components traditional dishes and food that was completed by respondents. The questions are evaluated using graphs, tables, and verbal evaluation. At the end the results are evaluated. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/144
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
14682
|
|
dc.date.assigned |
2010-02-01 |
|
utb.result.grade |
A |
|