Aspekty výběru tradičních pokrmů a potravin

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Aspekty výběru tradičních pokrmů a potravin

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Aspekty výběru tradičních pokrmů a potravin
Autor: Marečková Gabrlíková, Sylvie
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá aspekty výběru tradičních pokrmů a potravin. V teoretické části jsou popsány složky potravy a dále pak vývoj tradiční lidové stravy v období 19. století až do současnosti. Praktická část obsahuje vyhodnocení sestaveného dotazníku týkající se prvků výběru tra-dičních pokrmů a potravin, který byl vyplněn respondenty. Jednotlivé otázky jsou vyhodnoceny pomocí grafů, tabulek a slovního hodnocení. V závěru práce jsou zhodnoceny výsledky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/13761
Datum: 2010-05-25
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 14682


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
marečková gabrlíková_2010_bp.pdf 962.5Kb PDF Zobrazit/otevřít
marečková gabrlíková_2010_vp.doc 34.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
marečková gabrlíková_2010_op.doc 48Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet