Možnosti přípravy kosmetických emulzí

DSpace Repository

Language: English čeština 

Možnosti přípravy kosmetických emulzí

Show simple item record

dc.contributor.advisor Krejčí, Jiří
dc.contributor.author Nenutilová, Hana
dc.date.accessioned 2010-07-20T03:07:17Z
dc.date.available 2010-07-20T03:07:17Z
dc.date.issued 2010-05-26
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/13742
dc.description.abstract Cílem této bakalářské práce je charakteristika emulzí. Způsoby jejich stabilizace. Popisy přípravy klasických emulzí, mikroemulzí a nanoemulzí, složených emulzí. V poslední části práce jsou uvedeny některé konkrétní složení emulzí a jejich přípravy. cs
dc.format 42 s. cs
dc.format.extent 2017147 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject emulze cs
dc.subject kosmetické emulze cs
dc.subject příprava emulzí cs
dc.subject složené emulze cs
dc.subject nanoemulze cs
dc.subject emulsion en
dc.subject cosmetic emulsion en
dc.subject preparation of emulsion en
dc.subject multiple emulsions en
dc.subject nanoemulsion en
dc.title Možnosti přípravy kosmetických emulzí cs
dc.title.alternative Possibilities of preparation cosmetic emulsions en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Vltavská, Pavlína
dc.date.accepted 2010-06-09
dc.description.abstract-translated The aim of this thesis is the characterization of emulsion. Methods for their stabilization. Descriptions of the preparation of classic emulsion, microemulsion and nanoemulsion, multiple emulsion. The last part presents some specific formulation of emulsions and their preparation. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 14846
dc.date.assigned 2010-02-11
utb.result.grade E


Files in this item

Files Size Format View
nenutilová_2010_bp.pdf 1.923Mb PDF View/Open
nenutilová_2010_vp.doc 38.5Kb Microsoft Word View/Open
nenutilová_2010_op.doc 37.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account