Možnosti přípravy kosmetických emulzí
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Možnosti přípravy kosmetických emulzí |
Autor: |
Nenutilová, Hana
|
Vedoucí: |
Krejčí, Jiří
|
Abstrakt:
|
Cílem této bakalářské práce je charakteristika emulzí. Způsoby jejich stabilizace. Popisy přípravy klasických emulzí, mikroemulzí a nanoemulzí, složených emulzí. V poslední části práce jsou uvedeny některé konkrétní složení emulzí a jejich přípravy. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/13742
|
Datum:
|
2010-05-26 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
E
14846
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet