Možnosti přípravy kosmetických emulzí

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Možnosti přípravy kosmetických emulzí

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Možnosti přípravy kosmetických emulzí
Autor: Nenutilová, Hana
Vedoucí: Krejčí, Jiří
Abstrakt: Cílem této bakalářské práce je charakteristika emulzí. Způsoby jejich stabilizace. Popisy přípravy klasických emulzí, mikroemulzí a nanoemulzí, složených emulzí. V poslední části práce jsou uvedeny některé konkrétní složení emulzí a jejich přípravy.
URI: http://hdl.handle.net/10563/13742
Datum: 2010-05-26
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: E 14846


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
nenutilová_2010_bp.pdf 1.923Mb PDF Zobrazit/otevřít
nenutilová_2010_vp.doc 38.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
nenutilová_2010_op.doc 37.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet