dc.contributor.advisor |
Rouchal, Michal
|
|
dc.contributor.author |
Oriňaková, Eva
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-19T04:16:37Z |
|
dc.date.available |
2010-07-19T04:16:37Z |
|
dc.date.issued |
2010-05-27 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/11828
|
|
dc.description.abstract |
Základním cílem předložené bakalářské práce je pojednat o nejvýznamnějších biologicky aktivních látkách ve vybraných rostlinách rodu Camellia. Dále jsou zmíněny základní historické mezníky v dějinách čaje, botanická charakteristika, technologie výroby a protektivní účinky rostlin rodu Camellia na lidský organismus. |
cs |
dc.format |
49 s. |
cs |
dc.format.extent |
2718496 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
biologicky aktivní látka
|
cs |
dc.subject |
Camellia
|
cs |
dc.subject |
čaj
|
cs |
dc.subject |
ochranný účinek
|
cs |
dc.subject |
biologically active compound
|
en |
dc.subject |
Camellia
|
en |
dc.subject |
tea
|
en |
dc.subject |
ingredients
|
en |
dc.subject |
protecting effect
|
en |
dc.title |
Biologicky aktivní látky ve vybraných rostlinách rodu Camellia |
cs |
dc.title.alternative |
Biologically active compounds in selected plants of the genus Camellia |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kimmel, Roman |
|
dc.date.accepted |
2010-06-09 |
|
dc.description.abstract-translated |
The essential purpose of presented bachelor thesis is description of the most important biologically active compounds included in selected plants of the genus Camellia. The basic historical milestones in tea history, botanical characteristic, production technology and protecting effects of plants of the genus Camellia on the human body are also described. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/144
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
14946
|
|
dc.date.assigned |
2010-02-11 |
|
utb.result.grade |
A |
|