Biologicky aktivní látky ve vybraných rostlinách rodu Camellia

DSpace Repository

Language: English čeština 

Biologicky aktivní látky ve vybraných rostlinách rodu Camellia

Show simple item record

dc.contributor.advisor Rouchal, Michal
dc.contributor.author Oriňaková, Eva
dc.date.accessioned 2010-07-19T04:16:37Z
dc.date.available 2010-07-19T04:16:37Z
dc.date.issued 2010-05-27
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/11828
dc.description.abstract Základním cílem předložené bakalářské práce je pojednat o nejvýznamnějších biologicky aktivních látkách ve vybraných rostlinách rodu Camellia. Dále jsou zmíněny základní historické mezníky v dějinách čaje, botanická charakteristika, technologie výroby a protektivní účinky rostlin rodu Camellia na lidský organismus. cs
dc.format 49 s. cs
dc.format.extent 2718496 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject biologicky aktivní látka cs
dc.subject Camellia cs
dc.subject čaj cs
dc.subject ochranný účinek cs
dc.subject biologically active compound en
dc.subject Camellia en
dc.subject tea en
dc.subject ingredients en
dc.subject protecting effect en
dc.title Biologicky aktivní látky ve vybraných rostlinách rodu Camellia cs
dc.title.alternative Biologically active compounds in selected plants of the genus Camellia en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Kimmel, Roman
dc.date.accepted 2010-06-09
dc.description.abstract-translated The essential purpose of presented bachelor thesis is description of the most important biologically active compounds included in selected plants of the genus Camellia. The basic historical milestones in tea history, botanical characteristic, production technology and protecting effects of plants of the genus Camellia on the human body are also described. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 14946
dc.date.assigned 2010-02-11
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
oriňaková_2010_bp.pdf 2.592Mb PDF View/Open
oriňaková_2010_vp.doc 42Kb Microsoft Word View/Open
oriňaková_2010_op.doc 43.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account