Vliv technologického zpracování brambor na jejich chemické složení
Show full item record
No preview available
Title:
|
Vliv technologického zpracování brambor na jejich chemické složení |
Author: |
Pivodová, Jana
|
Advisor: |
Černá, Monika
|
Abstract:
|
Diplomová práce se zabývá vlivem technologického zpracování (moření či vakuování) na jejich chemické složení bramborové hlízy. Teoretická část nastiňuje historii a současnost pěstování brambor, dále biologii s chemickým složením a v neposlední řadě technologické zpracování hlíz.V praktické části jsou uvedeny výsledky obsahů vybraných látek (sušina, škrob, dusíkaté látky, fosfor, polyfenoly). Byla také provedena mikrobiologická analýza bramborových hlíz. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/10465
|
Date:
|
2009-05-29 |
Availability:
|
Pouze v rámci univerzity |
Department:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Discipline:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Grade for thesis and defense:
|
B
12556
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account