Vliv přídatných látek na senzorickou jakost pekárenských výrobků.
Zobrazit minimální záznam
dc.contributor.advisor |
Hrabě, Jan
|
|
dc.contributor.author |
Turečková, Romana
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-18T03:58:51Z |
|
dc.date.available |
2010-07-18T03:58:51Z |
|
dc.date.issued |
2009-08-13 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/10298
|
|
dc.description.abstract |
Tato práce je zaměřena na vlastnosti přídatných látek, které jsou vhodné přidávat do pekárenských výrobků. Dále na vlastnostech pšeničné mouky a na jejím chemickém složení, zejména na vlastnostech pšeničné bílkoviny. Práce je zaměřena také na retrogradaci škrobu a způsobu prodlužování trvanlivosti pekárenských výrobků. |
cs |
dc.format |
52 s. |
cs |
dc.format.extent |
1619927 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
pšenice
|
cs |
dc.subject |
mouka
|
cs |
dc.subject |
přídatné látky
|
cs |
dc.subject |
retrogradace
|
cs |
dc.subject |
wheat
|
en |
dc.subject |
flour
|
en |
dc.subject |
aditive matters
|
en |
dc.subject |
retrogradation
|
en |
dc.title |
Vliv přídatných látek na senzorickou jakost pekárenských výrobků. |
cs |
dc.title.alternative |
Influence of aditive matters on sensorial quality bakery products. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Pečivová, Pavlína |
|
dc.date.accepted |
2009-09-09 |
|
dc.description.abstract-translated |
This work is sight on influence aditive matters which are adequate adition to bakery products. Next on influence wheat flour and on their chemist, especially on influence wheat albumin. This work is sight also on retrogradation starch and mode protaction of endurance bakery products. |
en |
dc.description.department |
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/144
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
7764
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-17 |
|
utb.result.grade |
C |
|
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit minimální záznam