Vliv přídatných látek na senzorickou jakost pekárenských výrobků.
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Vliv přídatných látek na senzorickou jakost pekárenských výrobků. |
Autor: |
Turečková, Romana
|
Vedoucí: |
Hrabě, Jan
|
Abstrakt:
|
Tato práce je zaměřena na vlastnosti přídatných látek, které jsou vhodné přidávat do pekárenských výrobků. Dále na vlastnostech pšeničné mouky a na jejím chemickém složení, zejména na vlastnostech pšeničné bílkoviny. Práce je zaměřena také na retrogradaci škrobu a způsobu prodlužování trvanlivosti pekárenských výrobků. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/10298
|
Datum:
|
2009-08-13 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
7764
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet