Recently added
DSpace Repository
DSpace Home
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav biochemie a analýzy potravin
Recent submissions
Login
|
cookies
Language: English
čeština
Ústav biochemie a analýzy potravin: Recent submissions
Previous Page
Now showing items 61-80 of 329
Next Page
Obsah kofeinu v kávovém nálevu připraveném za různých podmínek.
Matušů, Markéta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Kvalitativní změny chlebů a vek s přídavkem oleje ze zrníček révy vinné
Bártek, Josef
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-08-19
)
Výživové parametry jedlých květů.
Zbořilová, Šárka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-06
)
Vliv zastoupení bílkovinných frakcí na technologickou kvalitu pšeničné mouky
Čožíková, Adéla
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-08-19
)
Využitelnost SE-HPLC k hodnocení pekárenské kvality pšeničné mouky
Hejdová, Alena
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Potravinářská barviva
Šafránková, Šárka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-24
)
Návrh jídelníčku pro pacienty s diabetes mellitus II.typu
Sojková, Marie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-08-19
)
Inovace výroby hotových jídel v potravinářském podniku
Havlíková, Hana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Použití oxidu siřičitého ve vinařství
Suchánková, Jiřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-30
)
Hodnocení mikrobiální kvality sýrů zrajících pod mazem dle ČSN 56 9609
Stratilová Jermářová, Marcela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-16
)
Monitoring obsahu biogenních aminů ve vybraných fermentovaných potravinách živočišného původu
Zálešáková, Ludmila
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Faktory ovlivňující viskozitu analogů tavených sýrů během chládnutí
Hudečková, Lenka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-30
)
Průzkum poruch příjmu potravy u obyvatel ČR
Mlýnková, Jaromíra
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-19
)
Výživa v kulturistice
Permedla, Radim
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-30
)
Srovnání kvality hovězího masa z ekologického a konvenčního chovu plemene galloway
Daňková, Silvie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Příprava stabilních mikroemulzí 1-monoacylglycerolů s antimikrobními účinky
Křížová, Markéta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-16
)
Vliv vybraných hydrokoloidů na senzorické a texturní vlastnosti termizovaných tvarohových dezertů
Švarc, Jiří
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Změna proteinového profilu hovězího masa v průběhu jeho zrání
Veselá, Jitka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Využití fosfátů v drůbežích masných výrobcích
Vaňková, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-18
)
Toxiny a sekundární metabolity hub v potravinách
Pospíšilová, Simona
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-30
)
Previous Page
Now showing items 61-80 of 329
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Community
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
This Community
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
My Account
Login