Nedávno přidané
Repozitář DSpace/Manakin
Domovská stránka DSpace
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav biochemie a analýzy potravin
Poslední příspěvky
Přihlásit se
|
cookies
Jazyk:
English
čeština
Ústav biochemie a analýzy potravin: Poslední příspěvky
Zobrazují se záznamy 1-20 z 329
další strana
Gastronomická úprava hlemýždího masa
Švehlová, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-18
)
Mykotoxiny a jejich vliv na lidský organismus
Bartošová, Andrea
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-26
)
Průkaz falšování potravin na základě analýzy DNA
Bruštíková, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Texturní vlastnosti analogů tavených sýrů vyrobených s použitím tuků s různým zastoupením mastných kyselin.
Horáková, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Hodnocení výtěžnosti při výrobě vepřového uzeného masa
Blahová, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-17
)
Výživa při prevenci kardiovaskulárních onemocnění
Sedláčková, Libuše
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-30
)
Aromatizovaná dezertní vína a aromatizované dezertní nápoje
Václavek, Jiří
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-08-18
)
Bakteriocinotypizace kmenů Escherichia coli izolovaných z potravin
Miková, Kristýna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-18
)
Vztah mezi viskozitou suspenze pšeničné mouky a pekárenskou kvalitou mouky.
Chalupová, Věra
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Alimentární nákazy z potravin - intoxikace salmonelou
Jeřábková, Irena
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-19
)
Provozní kontrola při výrobě másla
Linhartová, Ludmila
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-26
)
Maillardova reakce
Marxová, Žaneta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-25
)
Nutriční úroveň vojenského stravování v České republice
Holomucká, Gabriela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-18
)
Izolace a stanovení B-komplexu v netradičních obilovinách
Bieleszová, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Vlastnosti a využití chmele a chmelového extraktu
Kutňák, Michal
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-30
)
Charakteristika suroviny pro výrobu uzených rybích výrobků
Němcová, Barbora
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-08-19
)
Stanovení fenolických látek a antioxidační aktivity u cereálií
Mrázová, Eva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Vliv částečné záměny sacharosy za cukerné roztoky na kvalitu vánoček
Hrabalíková, Martina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-19
)
Optimalizace sterilačního režimu pro nekyselé potraviny (masové konzervy)
Franta, Petr
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-19
)
Antibiotická rezistence kmenů Escherichia coli a její význam v potravním řetězci
Valenta, Tomáš
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-16
)
Zobrazují se záznamy 1-20 z 329
další strana
Prohledat DSpace
Prohledat DSpace
V této komunite
Procházet
Vše v DSpace
Komunity a kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Tato komunita
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se