Recently added
DSpace Repository
DSpace Home
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav biochemie a analýzy potravin
Recent submissions
Login
|
cookies
Language: English
čeština
Ústav biochemie a analýzy potravin: Recent submissions
Previous Page
Now showing items 321-329 of 329
Příprava emulzí
Ševčíková, Petra
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Analýza úrovně výživy vězňů ve vazební věznici
Bartoš, Zdeněk
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-25
)
Analýza pitného režimu učňovské mládeže
Otrubová, Jarmila
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-28
)
Vliv způsobu tepelné úpravy na hmotnostní ztráty a senzorickou jakost masa.
Navrátilová, Ivana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-30
)
Ověření účinnosti a dávkování jednotlivých složek zlepšujících prostředků
Říhová, Alena
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Stanovení a význam vápníku v dětské výživě
Kadlecová, Hana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Vývoj a úroveň hotelnictví v ČR a některých státech EU
Kovač, Lukáš
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-24
)
Chromatografické stanovení vitaminu E pomocí vysoce účinné kapalinové chromatografie
Jelínková, Lenka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Čaj, jeho vlastnosti a využití
Dřímalová, Pavla
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-30
)
Previous Page
Now showing items 321-329 of 329
Search DSpace
Search DSpace
This Community
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
This Community
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
My Account
Login