Recently added
DSpace Repository
DSpace Home
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav biochemie a analýzy potravin
Recent submissions
Login
|
cookies
Language: English
čeština
Ústav biochemie a analýzy potravin: Recent submissions
Previous Page
Now showing items 241-260 of 329
Next Page
Zastoupení mastných kyselin v semenech lničky seté (Camelina sativa).
Macek, Michal
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Praktické využití makrobiotické stravy v lidské výživě.
Lužná, Dagmar
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Zdravotní rizika alimentárních nákaz
Hudcová, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-30
)
Vliv půdních cizorodých prvků na obsah škrobu v bramborových hlízách
Vaculová, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Výživa při onemocnění slinivky břišní
Horáčková, Denisa
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-30
)
Technologie a popis pražení kávy
Bouda, Lubomír
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Instrumentální stanovení 2,3-butandionu ve víně
Kovář, Roman
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Systém HACCP a bezpečnost pokrmů v jídelně Základní a Mateřské školy Horní Moštěnice
Kotůlek, Jakub
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-30
)
Hydrolýza kvasničné biomasy pro potravinářské doplňky - součást projektu MPO ČR FI390195020
Řezáčová, Denisa
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Stanovení vybraných chemických paramatrů rýže v průběhu skladování a jeji stravitelnost
Skýpalová, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Sledování nutričních parametrů masa pštrosího, krůtího a perliččího v ekologickém chovu
Šomanová, Magda
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Příprava vajec pro jejich použití v gastronomii
Pohořelský, Jaroslav
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-31
)
Výroba tradičních českých lihovin.
Stískalová, Iveta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-31
)
Analytické hodnocení výrobků z pohanky a prosa
Malotová Předínská, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Hodnocení ukazatelů jakosti u trvanlivých masných výrobků
Šíblová, Martina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Vliv aplikace fosforečnanů a nízkoesterifikovaného pektinu na viskoelastické vlastnosti tavených sýrů
Voldánová, Barbora
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Základní technologické rozbory obilovin pro lidskou výživu
Zgažarová, Marcela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Využití pohotových potravin stravovacími provozy v regionu Kroměřížsko
Vaňková, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-17
)
Zmapování a kontrola výroby Nivy a její postavení na trhu z pohledu konzumenta.
Kopecká, Jitka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Evropský sortiment odrůd a genotypů kdouloně(Cydonia oblonga) a jejich potravinářský význam
Žeravová, Markéta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2010-05-20
)
Previous Page
Now showing items 241-260 of 329
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Community
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
This Community
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
My Account
Login