Využití čekankového sirupu při výrobě jemného pečiva

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití čekankového sirupu při výrobě jemného pečiva

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití čekankového sirupu při výrobě jemného pečiva
Autor: Huvarová, Jitka
Vedoucí: Burešová, Iva
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá reformulací jemného pečiva. Část cukru a tuku je nahrazena čekankovým sirupem a je posuzován jeho vliv na reologické vlastnosti těsta, fyzikální a texturní vlastnosti koblih.
URI: http://hdl.handle.net/10563/53548
Datum: 2022-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: -


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
huvarová_2023_dp.pdf 1.478Mb PDF Zobrazit/otevřít None
huvarová_2023_op.pdf 734.4Kb PDF Zobrazit/otevřít None
huvarová_2023_vp.pdf 734.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet