Využití čekankového sirupu při výrobě jemného pečiva
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Využití čekankového sirupu při výrobě jemného pečiva |
| Autor: |
Huvarová, Jitka
|
| Vedoucí: |
Burešová, Iva
|
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce se zabývá reformulací jemného pečiva. Část cukru a tuku je nahrazena čekankovým sirupem a je posuzován jeho vliv na reologické vlastnosti těsta, fyzikální a texturní vlastnosti koblih. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/53548
|
|
Datum:
|
2022-12-31 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
|
Studijní obor:
|
- |
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet