Recently added
DSpace Repository
DSpace Home
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav technologie potravin
Bakalářské práce
Recent submissions
Login
|
cookies
Language: English
čeština
Bakalářské práce: Recent submissions
Previous Page
Now showing items 261-280 of 294
Next Page
Produkce biogenních aminů bakteriemi izolovanými z moravských vín
Ondruchová, Simona
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Charakterizace ovocných, zeleninových šťáv a různých druhů medu dle jejich fyzikálně chemických parametrů
Šťastová, Markéta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Obsah biogenních aminů v přírodním sýru s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactoccous lactis subsp. cremoris
Menšíková, Anna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Změna vybraných parametrů přírodního sýra s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactococcus lactis subsp. cremoris
Maděrová, Simona
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Využití termické analýzy v potravinářství
Řiháčková, Lada
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Cider - technologie výroby a průzkum informovanosti
Urbánek, David
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Výskyt biogenních aminů v plísňových sýrech
Bartošáková, Vendula
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Činitelé ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu Enterococcus faecium
Mandová, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Srovnání účinků různých čiřících prostředků při výrobě vína
Vydařilá, Ludmila
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Zástupci rodu Clostridium jako původci alimentárních infekcí
Slivková, Andrea
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Dekarboxylázová aktivita mikroorganizmů izolovaných v mlékárenských provozech
Hůďová, Anna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Charakteristika a vlastnosti Aloe vera
Hanáková, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Kontrola výrobního procesu v moderním mlýně
Osičková, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-02-01
)
Využití skopového masa v gastronomii
Chramostová, Martina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-02-01
)
Dusičnany v zelenině
Lisková, Dagmar
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-02-01
)
Výroba cukrovinek z rosolotvorných a želírujících látek
Pohanka, Filip
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-02-01
)
Stanovení bílkovin a tuků v červení pšenici
Víttková, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-02-01
)
Interakce a využitelnost esenciálních minerálních prvků v organismu
Kapavíková, Iveta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-02-01
)
Legislativa a jakostní problematika prodeje mléka v mléčných automatech
Rychtařík, Martin
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-02-01
)
Využití Ramanovy spektroskopie v potravinářství.
Čapáková, Romana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2012-02-01
)
Previous Page
Now showing items 261-280 of 294
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
This Collection
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
My Account
Login