Recently added
DSpace Repository
DSpace Home
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav technologie potravin
Bakalářské práce
Recent submissions
Login
|
cookies
Language: English
čeština
Bakalářské práce: Recent submissions
Previous Page
Now showing items 241-260 of 294
Next Page
Fyzikální a chemické vlastnosti vybraných druhů medu
Horáková, Taťána
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2014-01-10
)
Charakteristika surovin používaných na výrobu nemasových pomazánek
Pavlíková, Marcela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Stanovení kvality pekařských mouk
Žižková, Helena
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Stanovení obsahu methanolu v ovocném destilátu
Veselá, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Využití fosforečnanů do masných výrobků
Petrželová, Monika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Změny složek rostlinných olejů během tepelné úpravy a skladování
Vašková, Růžena
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Využití probiotických bakterií ve fermentovaných potravinách
Konečná, Markéta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Laboratorní metody pro autentifikaci potravin
Hradilová, Silvie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Vliv post-zrací úpravy přírodního sýra na obsah biogenních aminů
Soukupová, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Význam enzymů ve výživě člověka
Sedlačíková, Vendula
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Nefelometrické posuzování učinnosti filtrace pitné vody po koagulaci solemi hliníku
Horká, Regina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Deaminační aktivita mikroorganizmů
Stloukalová, Radka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Synthesis of Supramolecular Components Based on the Adamantane and 1,2,3-triazole
Živanović, Stefan
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Využití bakterií rodu Lactobacillus v genetickém inženýrství
Starostková, Pavlína
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Stanovení dusičnanů v pitných vodách
Parmová, Iva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Vliv vybraných faktorů na produkci biogenních aminů u entrokoků izolovaných z masa králíků
Mahovská, Iveta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Struktura antioxidantů a antioxidační aktivita cideru
Kováčová, Tereza
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Detekce biogenních aminů v sýrech zrajících pod mazem
Theimrová, Eva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Technologie výroby alkoholických nápojů z révy vinné
Kováčová, Ivana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Srovnání obsahu vybraných dusíkatých látek v červených vínech a klaretech
Konečná, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2013-01-16
)
Previous Page
Now showing items 241-260 of 294
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
This Collection
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
My Account
Login