Recently added
DSpace Repository
DSpace Home
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav technologie potravin
Recent submissions
Login
|
cookies
Language: English
čeština
Ústav technologie potravin: Recent submissions
Previous Page
Now showing items 261-280 of 703
Next Page
Analýza ztrát hmotnosti při využití různých způsobů rozmrazování hovězího masa
Sucháčková, Kristýna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Inhibiční působení vybraných mastných kyselin na bakterie produkující biogenní aminy
Bradáčová, Lenka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Příprava a studium [3.3.3]propellanu
Kolařík, Václav
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Vliv homogenizace na tvarohové dezerty
Šmigurová, Tereza
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Technologie výroby zkvašeného jablečného moštu typu cider
Kubáň, Marek
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Mikrovlnami asistovaná syntéza purinových sloučenin
Luža, Michal
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Mléčné gely vyrobené ze sušených směsí
Škubníková, Marie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Studium přípravy nových heterocyklických sloučenin vycházejících z 3-(3-hydroxypropylamino)chinolin-2,4(1H,3H)-dionů
Čechová, Kamila
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Bakterie rodu Asaia a jejich výskyt v potravinách a nápojích
Lacinová, Kamila
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy z potravin rostlinného původu
Swaczynová, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Výroba smetanových krémů typu mascarpone
Janošíková, Eva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Optimalizace výroby nefermentovaných syrovátkových nápojů
Brodíková, Radka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Možnosti snížení obsahu biogenních aminů během zrání sýrů použitím protektivní kultury
Řezníčková, Barbora
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Vliv přídavku polysacharidu a proteinu na vybrané vlastnosti tavených syrových omáček
Janíčková, Žaneta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Fyzikálně chemické vlastnosti těsta z různých druhů rýžových mouk
Majar, Petr
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Technologická kvalita a možnosti pekárenského využití pšenice s purpurovým zbarvením zrna
Šebestíková, Romana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Vliv použitých sladidel na kvalitu kandytových cukrovinek
Sentelik, Stanislav
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Vliv podmínek skladování na kvalitu čokolády
Klůzová, Alžběta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy z fermentovaných masných výrobků
Bábková, Dagmar
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Texturní vlastnosti pečiva připraveného z komerčních bezlepkových směsí
Musilová, Eliška
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Previous Page
Now showing items 261-280 of 703
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Community
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
This Community
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
My Account
Login