Recently added
DSpace Repository
DSpace Home
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav technologie potravin
Recent submissions
Login
|
cookies
Language: English
čeština
Ústav technologie potravin: Recent submissions
Previous Page
Now showing items 241-260 of 703
Next Page
Vliv syrovátkových proteinů na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
Bechná, Nikola
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Využití Ramanovy spektroskopie pro stanovení vybraných kvalitativních parametrů syrovátky
Kouřilová, Lenka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Moderní trendy v technologii výroby čokolády
Andrýsková, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Moderní trendy v technologii výroby piva
Daňková, Iveta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Trendy využití kultur v potravinářském průmyslu
Švandová, Monika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Mléčné výrobky ošetřené technologií UHT
Bena, Tereza
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Technologické parametry výroby mražených krémů
Hartmanová, Lucie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Vliv kultivačních podmínek na výrobu fermentovaných syrovátkových nápojů
Fitzianová, Tereza
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Využití rodu Lactobacillus v potravinářství
Kuncová, Sabina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Analýza pitného režimu ve školním stravování
Solařová, Monika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Reologické vlastnosti tavených sýrů v průběhu chlazení
Kozubíková, Barbora
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Hodnocení a změny ovocných salátů z tropického a subtropického ovoce v průběhu úchovy
Semotam, David
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Vliv vybraných parametrů na jakost syrů typů Serpa
Kovácsová, Nikoletta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Sledování obsahu biogenních aminů během výroby piva
Blšáková, Lucia
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Měření tokových křivek a výpočet jejích tokových parametrů vybraných potravinářských zahušťovadel
Sailová, Genar
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Využití předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech
Hrudová, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Stanovení vybraných fyzikálně chemických vlastností másla a roztíratelných tuků
Kučerová, Tereza
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Vliv vybraných esenciálních olejů na bakterie s dekarboxylázovou aktivitou
Vavrečková, Edita
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Analýza vín pomocí ICP-MS v oblasti Znojmo - stanovení těžkých kovů
Osohová, Vendula
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Možnosti a využití kolagenu do masných výrobků
Miklášová, Terezie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-02
)
Previous Page
Now showing items 241-260 of 703
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Community
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
This Community
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
My Account
Login