Recently added
DSpace Repository
DSpace Home
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav technologie potravin
Recent submissions
Login
|
cookies
Language: English
čeština
Ústav technologie potravin: Recent submissions
Previous Page
Now showing items 221-240 of 703
Next Page
Vliv přídavku hydrokoloidů polysacharidového charakteru na funkční vlastnosti tavených sýrových omáček
Čeman, Lukáš
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Označování potravin z hlediska potravinového práva České republiky a Evropské unie
Karásková, Barbora
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-12-31
)
Vliv stupně pražení na vybrané parametry kávy
Bartošek, Petr
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Využití netradičních olejů při výrobě potravin
Kalová, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Vliv furcellaranu na vybrané vlastnosti kuřecí šunky
Lyčková, Aneta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Možnosti redukce obsahu biogenních aminů vybranými bakteriemi rodu Lactobacillus
Beneš, Štěpán
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Vliv přídavku mléčné složky na vybrané vlastnosti čokolády
Hofmanová, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Antioxidační vlastnosti a obsah polyfenolických látek v kávách z různých oblastí světa
Bajerová, Romana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Vliv přídavku vody na texturní charakteristiky pečiva
Kurková, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Příprava ledových čajů a stanovení jejich nutričních znaků
Kolofiková, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Stanovení vybraných nutričních hodnot v jedlých květech a jejich výluzích
Haranovska, Viktoriia
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Mikrostruktura a viskoelastické vlastnosti tavených sýrů s náhradami tavicích solí
Dostálová, Jolana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Posouzení aktivity protektivní kultury na vývoj obsahu biogenních aminů v sýrech
Krčmová, Natálie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Vliv vybraných hydrokoloidů na konzistenci smetanových krémů
Křenková, Barbora
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Vývoj mikroflóry u modelových vzorků přírodních sýrů během jejich zrání
Křenková, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Vliv přídavku vody a doby hnětení na reologické vlastnosti těsta
Kundera, Vít
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Hodnocení a změny různých odrůd chilli papriček a výrobků z nich v průběhu úchovy
Gaubová, Gabriela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Vliv xanthanové gumy a kukuřičného škrobu na reologické vlastnosti majonézy
Jedounková, Alena
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Výroba trvanlivého pečiva z netradičních surovin
Damašek, Jozef
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Fyzikálně chemická charakterizace vybraných odrůd tichých vín
Dadaková, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2020-02-17
)
Previous Page
Now showing items 221-240 of 703
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Community
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
This Community
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
My Account
Login