Zpracování a kvalita plodů moře

DSpace Repository

Language: English čeština 

Zpracování a kvalita plodů moře

Show full item record

No preview available
Title: Zpracování a kvalita plodů moře
Author: Navrátilová, Jiřina
Advisor: Pachlová, Vendula
Abstract: Tato bakalářská práce se zabývá plody moře, jejich rozdělením a charakteristikou jednotlivých druhů. Dále popisuje proces zpracování plodů moře od vylovení z moře až po jejich zpracování v průmyslových závodech, včetně způsobů prodloužení jejich trvanlivosti jako je chlazení, mrazení a různé způsoby balení. V bakalářské práci jsou také popsány výhody a možná rizika konzumace mořských plodů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47313
Date: 2020-12-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Grade for thesis and defense: A 59616


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
navrátilová_2021_dp.pdf 3.308Mb PDF View/Open None
navrátilová_2021_op.pdf 831.3Kb PDF View/Open None
navrátilová_2021_vp.pdf 846.8Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account