Mikrobiota vybraných fermentovaných nealkoholických nápojů

DSpace Repository

Language: English čeština 

Mikrobiota vybraných fermentovaných nealkoholických nápojů

Show full item record

No preview available
Title: Mikrobiota vybraných fermentovaných nealkoholických nápojů
Author: Sošková, Sára
Advisor: Buňková, Leona
Abstract: Tato práce popisuje mikrobiotu vybraných fermentovaných nealkoholických nápojů. Jako reprezentativní fermentované nápoje byly vybrány kombucha a vodní kefír. U těchto nápojů byla sledována mikrobita a její proměnlivost v závislosti na měnících se faktore. Při analýze byly využity kultivační a molekulárně biologické metody.
URI: http://hdl.handle.net/10563/58408
Date: 2025-01-01
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: -


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account