Mikrobiota vybraných fermentovaných nealkoholických nápojů
Show full item record
No preview available
|
Title:
|
Mikrobiota vybraných fermentovaných nealkoholických nápojů |
| Author: |
Sošková, Sára
|
| Advisor: |
Buňková, Leona
|
|
Abstract:
|
Tato práce popisuje mikrobiotu vybraných fermentovaných nealkoholických nápojů. Jako reprezentativní fermentované nápoje byly vybrány kombucha a vodní kefír. U těchto nápojů byla sledována mikrobita a její proměnlivost v závislosti na měnících se faktore. Při analýze byly využity kultivační a molekulárně biologické metody. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/58408
|
|
Date:
|
2025-01-01 |
|
Availability:
|
Bez omezení |
|
Department:
|
Ústav technologie potravin |
|
Discipline:
|
- |
Citace závěřečné práce
Files in this item
|
There are no files associated with this item.
|
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account