Význam a použití DPPH v oblasti cereálií

DSpace Repository

Language: English čeština 

Význam a použití DPPH v oblasti cereálií

Show simple item record

dc.contributor.advisor Sumczynski, Daniela
dc.contributor.author Jančová, Veronika
dc.date.accessioned 2012-03-09T18:32:48Z
dc.date.available 2012-03-09T18:32:48Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/16151
dc.description.abstract Bakalářská práce obsahuje stručnou charakteristiku cereálií, cereálních výrobků, vymezení pojmu antioxidační aktivity a jednotlivé metody jejího stanovení. Podrobnější popis je zaměřen na význam a využití metody DPPH. Bakalářská práce je podrobněji věnována stanovením antioxidační aktivity metodou DPPH v oblasti cereálií a zároveň jejímu dalšímu využití v oblasti potravinářského průmyslu a biologického výzkumu. cs
dc.format 57 s cs
dc.format.extent 1290768 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject cereálie cs
dc.subject antioxidační aktivita cs
dc.subject DPPH cs
dc.subject cereals en
dc.subject antioxidantaktivity en
dc.subject DPPH en
dc.title Význam a použití DPPH v oblasti cereálií cs
dc.title.alternative Importance and using DPPH in cereals en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Fišera, Miroslav
dc.date.accepted 2011-06-13
dc.description.abstract-translated The thesis includes characterization of cereals, cereal products, antioxidant activity and the various methods of its determination. A more detailed description is focused on the importance and use of DPPH methods. Furthermore, the main focused was on antioxidant activity determination by DPPH in cereals, and also its use in the food industry and biological research. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22755
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
jančová_2011_bp.pdf 1.230Mb PDF View/Open
jančová_2011_vp.doc 96Kb Microsoft Word View/Open
jančová_2011_op.pdf 63.95Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account