Význam a použití DPPH v oblasti cereálií

DSpace Repository

Language: English čeština 

Význam a použití DPPH v oblasti cereálií

Show full item record

No preview available
Title: Význam a použití DPPH v oblasti cereálií
Author: Jančová, Veronika
Advisor: Sumczynski, Daniela
Abstract: Bakalářská práce obsahuje stručnou charakteristiku cereálií, cereálních výrobků, vymezení pojmu antioxidační aktivity a jednotlivé metody jejího stanovení. Podrobnější popis je zaměřen na význam a využití metody DPPH. Bakalářská práce je podrobněji věnována stanovením antioxidační aktivity metodou DPPH v oblasti cereálií a zároveň jejímu dalšímu využití v oblasti potravinářského průmyslu a biologického výzkumu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16151
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 22755


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
jančová_2011_bp.pdf 1.230Mb PDF View/Open
jančová_2011_vp.doc 96Kb Microsoft Word View/Open
jančová_2011_op.pdf 63.95Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account