Význam a použití DPPH v oblasti cereálií

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Význam a použití DPPH v oblasti cereálií

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Význam a použití DPPH v oblasti cereálií
Autor: Jančová, Veronika
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: Bakalářská práce obsahuje stručnou charakteristiku cereálií, cereálních výrobků, vymezení pojmu antioxidační aktivity a jednotlivé metody jejího stanovení. Podrobnější popis je zaměřen na význam a využití metody DPPH. Bakalářská práce je podrobněji věnována stanovením antioxidační aktivity metodou DPPH v oblasti cereálií a zároveň jejímu dalšímu využití v oblasti potravinářského průmyslu a biologického výzkumu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16151
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 22755


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
jančová_2011_bp.pdf 1.230Mb PDF Zobrazit/otevřít
jančová_2011_vp.doc 96Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
jančová_2011_op.pdf 63.95Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet