Netradiční ovocné druhy v podmínkách ČR

DSpace Repository

Language: English čeština 

Netradiční ovocné druhy v podmínkách ČR

Show simple item record

dc.contributor.advisor Rop, Otakar
dc.contributor.author Juřík, Tomáš
dc.date.accessioned 2010-07-18T00:51:40Z
dc.date.available 2010-07-18T00:51:40Z
dc.date.issued 2009-05-28
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/9925
dc.description.abstract Cílem bakalářské práce bylo zabývat se netradičními druhy ovoce v podmínkách ČR. Kon-krétně byly vybrány kdouloně, rakytník, mišpule a oskeruše. Kromě obecné charakteristiky je podrobně popsáno chemické složení daných druhů. Netradiční ovocné druhy jsou per-spektivními nutričními zdroji a nacházejí stále větší uplatnění v potravinářském průmyslu. cs
dc.format 46 cs
dc.format.extent 878999 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject kdouloň cs
dc.subject rakytník cs
dc.subject mišpule cs
dc.subject oskeruše cs
dc.subject Quince en
dc.subject Sea buckthorn en
dc.subject Medlar en
dc.subject Sorbus Domestica en
dc.title Netradiční ovocné druhy v podmínkách ČR cs
dc.title.alternative Unusual kinds of fruit in the Czech Republic en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Kramářová, Daniela
dc.date.accepted 2009-06-12
dc.description.abstract-translated Goal of this bachelor's thesis was to be concerned with untraditional kinds of fruit in the Czech Republic. Specifically Quince, Sea buckthorn, Medlar and Sorbus Domestica were chosen. Apart from general characteristics, chemical constitution of these kinds of fruit was described thoroughly. Untraditional kinds of fruit are a prospective nutritional source and they are gradually more frequently used in food industry. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 12507
dc.date.assigned 2009-02-18
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
juřík_2009_bp.pdf 858.3Kb PDF View/Open
juřík_2009_vp.doc 31.5Kb Microsoft Word View/Open
juřík_2009_op.doc 38Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account