dc.contributor.advisor |
Rop, Otakar
|
|
dc.contributor.author |
Juřík, Tomáš
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-18T00:51:40Z |
|
dc.date.available |
2010-07-18T00:51:40Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-28 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/9925
|
|
dc.description.abstract |
Cílem bakalářské práce bylo zabývat se netradičními druhy ovoce v podmínkách ČR. Kon-krétně byly vybrány kdouloně, rakytník, mišpule a oskeruše. Kromě obecné charakteristiky je podrobně popsáno chemické složení daných druhů. Netradiční ovocné druhy jsou per-spektivními nutričními zdroji a nacházejí stále větší uplatnění v potravinářském průmyslu. |
cs |
dc.format |
46 |
cs |
dc.format.extent |
878999 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
kdouloň
|
cs |
dc.subject |
rakytník
|
cs |
dc.subject |
mišpule
|
cs |
dc.subject |
oskeruše
|
cs |
dc.subject |
Quince
|
en |
dc.subject |
Sea buckthorn
|
en |
dc.subject |
Medlar
|
en |
dc.subject |
Sorbus Domestica
|
en |
dc.title |
Netradiční ovocné druhy v podmínkách ČR |
cs |
dc.title.alternative |
Unusual kinds of fruit in the Czech Republic |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kramářová, Daniela |
|
dc.date.accepted |
2009-06-12 |
|
dc.description.abstract-translated |
Goal of this bachelor's thesis was to be concerned with untraditional kinds of fruit in the Czech Republic. Specifically Quince, Sea buckthorn, Medlar and Sorbus Domestica were chosen. Apart from general characteristics, chemical constitution of these kinds of fruit was described thoroughly. Untraditional kinds of fruit are a prospective nutritional source and they are gradually more frequently used in food industry. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
12507
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-18 |
|
utb.result.grade |
A |
|