dc.contributor.advisor |
Kráčmar, Stanislav
|
|
dc.contributor.author |
Rybecká, Kristýna
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T23:07:52Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T23:07:52Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-28 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/9714
|
|
dc.description.abstract |
V bakalářské práci je řešena problematika základních složek výživy člověka, jako jsou bílkoviny, sacharidy, lipidy, vitaminy a minerální látky. Je uveden jejich význam ve výživě člověka. Nejvýznamnějšími rizikovými složkami jsou nadměrný energetický příjem, nevhodná skladba potravin, kouření a nízká pohybová aktivita. |
cs |
dc.format |
49 s. |
cs |
dc.format.extent |
7131163 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
energetický příjem
|
cs |
dc.subject |
bílkoviny
|
cs |
dc.subject |
vitaminy
|
cs |
dc.subject |
minerální prvky
|
cs |
dc.subject |
skladba potravin
|
cs |
dc.subject |
power receipt
|
en |
dc.subject |
proteins
|
en |
dc.subject |
vitamins
|
en |
dc.subject |
mineral elements
|
en |
dc.subject |
composition groceries
|
en |
dc.title |
Aspekty zdravé výživy |
cs |
dc.title.alternative |
Aspects healthy sustenance |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Černá, Monika |
|
dc.date.accepted |
2009-06-11 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor exposition solves the problematic of the human base nutrition, sugar, pro-teins, lipids, vitamins, minerals and what they mean in human food. The major risks are too much energy, smoking and too less activity. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
12779
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-23 |
|
utb.result.grade |
A |
|