Aspekty zdravé výživy
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Aspekty zdravé výživy |
Autor: |
Rybecká, Kristýna
|
Vedoucí: |
Kráčmar, Stanislav
|
Abstrakt:
|
V bakalářské práci je řešena problematika základních složek výživy člověka, jako jsou bílkoviny, sacharidy, lipidy, vitaminy a minerální látky. Je uveden jejich význam ve výživě člověka. Nejvýznamnějšími rizikovými složkami jsou nadměrný energetický příjem, nevhodná skladba potravin, kouření a nízká pohybová aktivita. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/9714
|
Datum:
|
2009-05-28 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
12779
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet