Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Tykvartová, Dagmar
|
|
dc.contributor.author |
Horníčková, Dita
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T20:10:18Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T20:10:18Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-20 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/9357
|
|
dc.description.abstract |
Práce je zaměřena na zkoumání vlivu hydrokoloidů na reologické a senzorické vlastnosti termizovaných jogurtových nápojů. |
cs |
dc.format |
81 s., 3 s. obr. příloh |
cs |
dc.format.extent |
3913231 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
hydrokoloidy
|
cs |
dc.subject |
termizovaný
|
cs |
dc.subject |
kysaný
|
cs |
dc.subject |
senzorický
|
cs |
dc.subject |
reologický
|
cs |
dc.subject |
hydrocolloids
|
en |
dc.subject |
termized
|
en |
dc.subject |
fermented
|
en |
dc.subject |
sensory
|
en |
dc.subject |
reology
|
en |
dc.title |
Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků |
cs |
dc.title.alternative |
Hydrocolloid influence on the rheological properties thermized yoghurt products. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Pospíšil, Michal |
|
dc.date.accepted |
2009-06-19 |
|
dc.description.abstract-translated |
Work is focused on research of hydrocolloids influence at rheological and sensoric properties thermized yogurt drinks. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
12883
|
|
dc.date.assigned |
2009-03-02 |
|
utb.result.grade |
A |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account