Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků |
Autor: |
Horníčková, Dita
|
Vedoucí: |
Tykvartová, Dagmar
|
Abstrakt:
|
Práce je zaměřena na zkoumání vlivu hydrokoloidů na reologické a senzorické vlastnosti termizovaných jogurtových nápojů. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/9357
|
Datum:
|
2009-05-20 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
12883
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet