Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků
Autor: Horníčková, Dita
Vedoucí: Tykvartová, Dagmar
Abstrakt: Práce je zaměřena na zkoumání vlivu hydrokoloidů na reologické a senzorické vlastnosti termizovaných jogurtových nápojů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9357
Datum: 2009-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 12883


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
horníčková_2009_bp.pdf 3.731Mb PDF Zobrazit/otevřít
horníčková_2009_vp.doc 36Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
horníčková_2009_op.doc 43.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet