Databázový systém pro hodnocení výživy

DSpace Repository

Language: English čeština 

Databázový systém pro hodnocení výživy

Show simple item record

dc.contributor.advisor Prokopová, Zdenka
dc.contributor.author Hluchý, Radek
dc.date.accessioned 2010-07-17T18:45:35Z
dc.date.available 2010-07-17T18:45:35Z
dc.date.issued 2009-05-27
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/9188
dc.description.abstract Vyhodnocení jídelního lístku z hlediska hodnot energetických a nutričních je náročný proces, který se ručně zpracovává obtížně. Tato diplomová práce navrhuje a realizuje systém pro vyhodnocení ekonomiky výživy. Poskytuje účinné pomůcky, umožňuje evidovat vyhodnocovací doklad se seznamem spotřebovaných potravin. Z těchto údajů pak generuje požadované výstupy. Následuje úvod (analýza problematiky a důvody nového řešení), programátorská dokumentace (postup řešení, UML diagramy a databázový model), dále popis instalace a uživatelská příručka pro administrátora a klienta. cs
dc.format 61 s. cs
dc.format.extent 705656 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject nutrition economy en
dc.subject recommended nutritional dose en
dc.subject recommended food dose en
dc.subject mix food consumption en
dc.subject nutrition planning en
dc.subject assessment of nutrition economy en
dc.subject programme to evaluate the nutrition en
dc.subject ekonomika výživy cs
dc.subject výživové doporučené dávky cs
dc.subject doporučené dávky potravin cs
dc.subject skladba spotřeby potravin cs
dc.subject plánování výživy cs
dc.subject hodnocení ekonomiky výživy cs
dc.subject program na vyhodnocení výživy cs
dc.title Databázový systém pro hodnocení výživy cs
dc.title.alternative Database system for the evaluation of nutrition en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Buňka, František
dc.date.accepted 2009-06-15
dc.description.abstract-translated Evaluation of a Menu with regards to energy and nutrition is a demanding process, which is difficult for manually processing. This thesis submitts and implements a system to evaluate nutrition economy. It provides effective instruments, enable recording of assessment document with a list of foods consumed. Then generates required outputs from these datas. Following part is an introduction (the problem analysis and the reasons for the new solution), the programming documentation (the decision procedure, the UML diagrams and database model), the description of the installation and user guide for the administrator and client. en
dc.description.department Ústav aplikované informatiky cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/77 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Informační technologie cs
dc.thesis.degree-discipline Information Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Applied Informatics en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta aplikované informatiky cs
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Engineering Informatics en
dc.thesis.degree-program Inženýrská informatika cs
dc.identifier.stag 11931
dc.date.assigned 2009-02-20
utb.result.grade A
local.subject nutriční hodnota potravin cs
local.subject jídlo cs
local.subject stravování cs
local.subject plánování cs
local.subject nutritive value of foods en
local.subject food en
local.subject catering en
local.subject planning en


Files in this item

Files Size Format View
hluchý_2009_dp.pdf 689.1Kb PDF View/Open
hluchý_2009_vp.doc 292Kb Microsoft Word View/Open
hluchý_2009_op.doc 252.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account