dc.contributor.advisor |
Prokopová, Zdenka
|
|
dc.contributor.author |
Hluchý, Radek
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T18:45:35Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T18:45:35Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-27 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/9188
|
|
dc.description.abstract |
Vyhodnocení jídelního lístku z hlediska hodnot energetických a nutričních je náročný proces, který se ručně zpracovává obtížně. Tato diplomová práce navrhuje a realizuje systém pro vyhodnocení ekonomiky výživy. Poskytuje účinné pomůcky, umožňuje evidovat vyhodnocovací doklad se seznamem spotřebovaných potravin. Z těchto údajů pak generuje požadované výstupy. Následuje úvod (analýza problematiky a důvody nového řešení), programátorská dokumentace (postup řešení, UML diagramy a databázový model), dále popis instalace a uživatelská příručka pro administrátora a klienta. |
cs |
dc.format |
61 s. |
cs |
dc.format.extent |
705656 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
nutrition economy
|
en |
dc.subject |
recommended nutritional dose
|
en |
dc.subject |
recommended food dose
|
en |
dc.subject |
mix food consumption
|
en |
dc.subject |
nutrition planning
|
en |
dc.subject |
assessment of nutrition economy
|
en |
dc.subject |
programme to evaluate the nutrition
|
en |
dc.subject |
ekonomika výživy
|
cs |
dc.subject |
výživové doporučené dávky
|
cs |
dc.subject |
doporučené dávky potravin
|
cs |
dc.subject |
skladba spotřeby potravin
|
cs |
dc.subject |
plánování výživy
|
cs |
dc.subject |
hodnocení ekonomiky výživy
|
cs |
dc.subject |
program na vyhodnocení výživy
|
cs |
dc.title |
Databázový systém pro hodnocení výživy |
cs |
dc.title.alternative |
Database system for the evaluation of nutrition |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Buňka, František |
|
dc.date.accepted |
2009-06-15 |
|
dc.description.abstract-translated |
Evaluation of a Menu with regards to energy and nutrition is a demanding process, which is difficult for manually processing. This thesis submitts and implements a system to evaluate nutrition economy. It provides effective instruments, enable recording of assessment document with a list of foods consumed. Then generates required outputs from these datas. Following part is an introduction (the problem analysis and the reasons for the new solution), the programming documentation (the decision procedure, the UML diagrams and database model), the description of the installation and user guide for the administrator and client. |
en |
dc.description.department |
Ústav aplikované informatiky |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/77
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Informační technologie |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Information Technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Applied Informatics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta aplikované informatiky |
cs |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Engineering Informatics |
en |
dc.thesis.degree-program |
Inženýrská informatika |
cs |
dc.identifier.stag |
11931
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-20 |
|
utb.result.grade |
A |
|
local.subject |
nutriční hodnota potravin
|
cs |
local.subject |
jídlo
|
cs |
local.subject |
stravování
|
cs |
local.subject |
plánování
|
cs |
local.subject |
nutritive value of foods
|
en |
local.subject |
food
|
en |
local.subject |
catering
|
en |
local.subject |
planning
|
en |