dc.contributor.advisor |
Rop, Otakar
|
|
dc.contributor.author |
Juřík, David
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T18:20:17Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T18:20:17Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-19 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/9131
|
|
dc.description.abstract |
Tato práce se zabývá technologickými a chemickými vlastnostmi plodů rybízu a zimolezu. V teoretické části jsou popsány oba druhy ovoce, jak po stránce chemické tak i anatomické. Cílem práce bylo zjistit za pomocí chemických metod jejich nutriční složení a následně je porovnat s ostatními druhy ovoce. |
cs |
dc.format |
53 s. |
cs |
dc.format.extent |
713459 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
Rybíz
|
cs |
dc.subject |
zimolez
|
cs |
dc.subject |
ovoce
|
cs |
dc.subject |
chemické metody
|
cs |
dc.subject |
Currant
|
en |
dc.subject |
honeysuckle
|
en |
dc.subject |
fruits
|
en |
dc.subject |
chemical methods
|
en |
dc.title |
Chemické charakteristiky plodů rybízu a zimolezu |
cs |
dc.title.alternative |
Chemical characteristics of fruits of currant and honeysuckle |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Hanuštiak, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2009-06-02 |
|
dc.description.abstract-translated |
This work deals with technological and chemical features of fruits of currant and honeysuckle. Both kinds of fruit are described in the theoretical part, chemically and anatomically as well. The aim of work is to find out their nutritive constitution with chemical methods and compare them with other fruits. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/202
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, hygiene and economics of food production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
12692
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-19 |
|
utb.result.grade |
C |
|