Analýza spokojenosti zákazníků ve firmě Restaurace U Huberta s.r.o.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza spokojenosti zákazníků ve firmě Restaurace U Huberta s.r.o.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Taraba, Pavel
dc.contributor.author Schwarzová, Michala
dc.date.accessioned 2010-07-17T15:22:26Z
dc.date.available 2010-07-17T15:22:26Z
dc.date.issued 2009-05-22
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/8771
dc.description.abstract V teoretické části jsem se snažila zpracovat literární poznatky z oblasti marketingu služeb. Také jsem se zaměřila na problematiku spokojenosti zákazníků, konkrétně marketingovým výzkumem spokojenosti zákazníků. Zdroje, ze kterých jsem čerpala byly odborné marketingové a pohostinské publikace a internetové stránky. V praktické části jsem analyzovala vybraný podnik, kterým je restaurace U Huberta, s cílem zjistit pomoci dotazníků spokojenost zákazníků se službami. Získané a zpracované informace jsem vyhodnotila, interpretovala a následně předložila majitelovi restaurace mo-je závěry a doporučení. cs
dc.format 57s.,12s.příloh cs
dc.format.extent 1306952 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject marketing služeb cs
dc.subject spokojenost zákazníka cs
dc.subject marketingový výzkum cs
dc.subject service marketing en
dc.subject customer satisfaction en
dc.subject marketing research en
dc.title Analýza spokojenosti zákazníků ve firmě Restaurace U Huberta s.r.o. cs
dc.title.alternative Analysis of the customer's satisfaction of the company the Restaurant U Huberta Ltd. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Koutná, Kateřina
dc.date.accepted 2009-06-11
dc.description.abstract-translated In the theoretical part I have tried to elaborate the literary information from the sphere of the marketing of services. As well I have targeted the customer's satisfaction, especially the marketing research of the customer's satisfaction. I have drawn from the technical market-ing and catering publications and websites on the Internet. In the practical part I have analysed the selected company - the restaurant "U Huberta". The purpose was to find out the scale of customers satisfaction with services. The dates were obtained through a questionnaire. I have processed, evaluated and interpreted these dates. I have presented my conclusions and recommendation to the owner of the restaurant. en
dc.description.department Ústav managementu a marketingu cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/116 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Management a ekonomika cs
dc.thesis.degree-discipline Management and economics en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 11803
dc.date.assigned 2009-03-16
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
schwarzová_2009_bp.pdf 1.246Mb PDF View/Open
schwarzová_2009_vp.doc 43Kb Microsoft Word View/Open
schwarzová_2009_op.doc 43Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account