Tvorba marketingové strategie, jako nástroj zvyšování konkurenceschopnosti horského hotelu Jelenovská
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Pilík, Michal
|
|
dc.contributor.author |
Minichová, Zdeňka
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-13T14:50:39Z |
|
dc.date.available |
2010-07-21T08:57:03Z |
|
dc.date.issued |
2006-05-19 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/859
|
|
dc.description.abstract |
Cílem této bakalářské práce je vytvořit návrh k vylepšení konkurenční schopnosti hotelu Jelenovská. V mé bakalářské práci v teoretické části se věnuji objasnění důležitých bodů marketingu a managementu v hoteliérství. Soustřeďuji se na význam podnikové filozofie a v praktické části prostřednictví analýzy SWOT objevuji silné a slabé stránky hotelu Jele-novská. Poté sestavuji krátkodobé a střednědobé plány hotelu. V poslední kapitole vyjme-nuji překážky a navrhnu jejich řešení. |
cs |
dc.format |
86 s., 11 s. příloh |
cs |
dc.format.extent |
5262669 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 19.05.2008 |
|
dc.subject |
marketingová strategie
|
cs |
dc.subject |
marketingové plánování
|
cs |
dc.subject |
marketingový mix
|
cs |
dc.subject |
marke-tingový výzkum
|
cs |
dc.subject |
analýza SWOT
|
cs |
dc.subject |
Marketing-Strategie
|
en |
dc.subject |
Marketing planning
|
en |
dc.subject |
marketing mix
|
en |
dc.subject |
marketing research
|
en |
dc.subject |
Analyze SWOT
|
en |
dc.title |
Tvorba marketingové strategie, jako nástroj zvyšování konkurenceschopnosti horského hotelu Jelenovská |
cs |
dc.title.alternative |
Bildung der Marketing-Strategie - Instrument zur Verbesserung der Konkurrenzfähigkeit vom Hotel Jelenovská |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Hanák, Jan |
|
dc.date.accepted |
2006-06-15 |
|
dc.description.abstract-translated |
Ziel der Arbeit ist die Bildung des Vorschlags zur Verbesserung der Konkurrenzfähigkeit vom Hotel Jelenovská. In meiner Arbeit verkläre ich in der Theorie die wichtigen Punkte des Marketing-Managements in der Hotellerie. Ich konzentriere mich auf die Bedeutung der Unternehmensphilosophie und in dem praktischen Teil entdecke ich die Stärken und Schwächen auf Basis der SWOT Analyse vom Hotel Jelenovská. Danach setze ich die kurzfristigen und mittelfristigen Ziele vom Hotel Jelenovská auf. Im letzten Kapitell mei-ner Arbeit nenne ich mögliche Hindernisse und schlage deren Lösungen vor. |
en |
dc.description.department |
Ústav managementu |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/115
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.rights.auth |
IP |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management a ekonomika |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Management and economics |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Economics and Management |
en |
dc.identifier.stag |
2197
|
|
dc.date.assigned |
2006-03-13 |
|
utb.result.grade |
B |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account