Suché skořápkové plody ve výživě člověka
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Rop, Otakar
|
|
dc.contributor.author |
Chlebišová, Iveta
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T07:16:19Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T07:16:19Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-27 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/7824
|
|
dc.description.abstract |
Cílem bakalářské práce bylo popsat nejvýznamnější druhy suchých skořápkových plodů na našem trhu. Vedle vlašských ořechů a lískových ořechů jsou v textu podrobně uvedeny i ořechy pocházející ze subtropických a tropických oblastí. Hlavní pozornost byla zaměřena na nutriční hodnotu suchých skořápkových plodů. |
cs |
dc.format |
47 s. |
cs |
dc.format.extent |
1262431 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
suché skořápkové plody
|
cs |
dc.subject |
tuky
|
cs |
dc.subject |
mastné kyseliny
|
cs |
dc.subject |
minerální látky
|
cs |
dc.subject |
vitamíny
|
cs |
dc.subject |
shell fruits
|
en |
dc.subject |
lipids
|
en |
dc.subject |
fatty acids
|
en |
dc.subject |
minerals
|
en |
dc.subject |
vitamins
|
en |
dc.title |
Suché skořápkové plody ve výživě člověka |
cs |
dc.title.alternative |
Nuts in human nutrition |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Lazárková, Zuzana |
|
dc.date.accepted |
2009-06-18 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of my thesis was the describe the major types of dry shell fruits in our market. Besides walnuts and hazelnuts, there is a detailed description of the nuts from the subtropical and tropical areas in the thesis. The main attention was focused on nutritional value of dry shell fruits. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
12966
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-20 |
|
utb.result.grade |
A |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account