Suché skořápkové plody ve výživě člověka
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Suché skořápkové plody ve výživě člověka |
Autor: |
Chlebišová, Iveta
|
Vedoucí: |
Rop, Otakar
|
Abstrakt:
|
Cílem bakalářské práce bylo popsat nejvýznamnější druhy suchých skořápkových plodů na našem trhu. Vedle vlašských ořechů a lískových ořechů jsou v textu podrobně uvedeny i ořechy pocházející ze subtropických a tropických oblastí. Hlavní pozornost byla zaměřena na nutriční hodnotu suchých skořápkových plodů. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/7824
|
Datum:
|
2009-05-27 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
12966
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet