Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska vhodných kombinací vín s pokrmy

DSpace Repository

Language: English čeština 

Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska vhodných kombinací vín s pokrmy

Show simple item record

dc.contributor.advisor Valášek, Pavel
dc.contributor.author Bartáčková, Eva
dc.date.accessioned 2010-07-17T04:23:50Z
dc.date.available 2010-07-17T04:23:50Z
dc.date.issued 2008-06-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/7595
dc.description.abstract Cílem bakalářské práce je získat především přehled o využití vín z hlediska vhodných kombinací vín s pokrmy. Práce obsahuje poznatky z hlediska pěstování révy vinné, výroby, rozlišení, hodnocení a degustace vín. Zejména se v této práci věnuji volbou výběru vín k jednotlivým pokrmům. Závěr práce je zaměřen na blahodárné a léčivé účinky vín. cs
dc.format 1-45 cs
dc.format.extent 1239915 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Vinařství cs
dc.subject rmut cs
dc.subject víno bílé cs
dc.subject víno červené cs
dc.subject čiření cs
dc.subject kvašení cs
dc.subject stáčení cs
dc.subject buket cs
dc.subject klaret cs
dc.subject degustace cs
dc.subject Winegrowing en
dc.subject sour mush en
dc.subject white wine en
dc.subject red win en
dc.subject win marc en
dc.subject wine clarification en
dc.subject vinous fermentation en
dc.subject bottling en
dc.subject and bouquet en
dc.title Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska vhodných kombinací vín s pokrmy cs
dc.title.alternative Wine as a part of creative Gastronomy in terms of analysis of a suitable combination of wine and meals en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Rop, Otakar
dc.date.accepted 2008-06-16
dc.description.abstract-translated Objectives of the bachelor thesis are to gain knowledge about utilization of wine in term of a proper combination of wines dishes. The bachelor thesis contains pieces of knowledge of cultivation of grapevine, production, distinction, evalution and wine-tasting. The bachelor thesis is, in particular, focused on preference of choice of wine to individual dishes. Closing parts conclusion of my bachelor thesis is aimed to beneficial and curative/remedial effects of wine. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7969
dc.date.assigned 2007-11-16
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
bartáčková_2008_bp.pdf 1.182Mb PDF View/Open
bartáčková_2008_vp.doc 38Kb Microsoft Word View/Open
bartáčková_2008_op.doc 36Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account