dc.contributor.advisor |
Valášek, Pavel
|
|
dc.contributor.author |
Bartáčková, Eva
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T04:23:50Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T04:23:50Z |
|
dc.date.issued |
2008-06-02 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/7595
|
|
dc.description.abstract |
Cílem bakalářské práce je získat především přehled o využití vín z hlediska vhodných kombinací vín s pokrmy. Práce obsahuje poznatky z hlediska pěstování révy vinné, výroby, rozlišení, hodnocení a degustace vín. Zejména se v této práci věnuji volbou výběru vín k jednotlivým pokrmům. Závěr práce je zaměřen na blahodárné a léčivé účinky vín. |
cs |
dc.format |
1-45 |
cs |
dc.format.extent |
1239915 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Vinařství
|
cs |
dc.subject |
rmut
|
cs |
dc.subject |
víno bílé
|
cs |
dc.subject |
víno červené
|
cs |
dc.subject |
čiření
|
cs |
dc.subject |
kvašení
|
cs |
dc.subject |
stáčení
|
cs |
dc.subject |
buket
|
cs |
dc.subject |
klaret
|
cs |
dc.subject |
degustace
|
cs |
dc.subject |
Winegrowing
|
en |
dc.subject |
sour mush
|
en |
dc.subject |
white wine
|
en |
dc.subject |
red win
|
en |
dc.subject |
win marc
|
en |
dc.subject |
wine clarification
|
en |
dc.subject |
vinous fermentation
|
en |
dc.subject |
bottling
|
en |
dc.subject |
and bouquet
|
en |
dc.title |
Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska vhodných kombinací vín s pokrmy |
cs |
dc.title.alternative |
Wine as a part of creative Gastronomy in terms of analysis of a suitable combination of wine and meals |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Rop, Otakar |
|
dc.date.accepted |
2008-06-16 |
|
dc.description.abstract-translated |
Objectives of the bachelor thesis are to gain knowledge about utilization of wine in term of a proper combination of wines dishes. The bachelor thesis contains pieces of knowledge of cultivation of grapevine, production, distinction, evalution and wine-tasting. The bachelor thesis is, in particular, focused on preference of choice of wine to individual dishes. Closing parts conclusion of my bachelor thesis is aimed to beneficial and curative/remedial effects of wine. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
7969
|
|
dc.date.assigned |
2007-11-16 |
|
utb.result.grade |
A |
|