Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska vhodných kombinací vín s pokrmy

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska vhodných kombinací vín s pokrmy

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska vhodných kombinací vín s pokrmy
Autor: Bartáčková, Eva
Vedoucí: Valášek, Pavel
Abstrakt: Cílem bakalářské práce je získat především přehled o využití vín z hlediska vhodných kombinací vín s pokrmy. Práce obsahuje poznatky z hlediska pěstování révy vinné, výroby, rozlišení, hodnocení a degustace vín. Zejména se v této práci věnuji volbou výběru vín k jednotlivým pokrmům. Závěr práce je zaměřen na blahodárné a léčivé účinky vín.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7595
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 7969


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
bartáčková_2008_bp.pdf 1.182Mb PDF Zobrazit/otevřít
bartáčková_2008_vp.doc 38Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
bartáčková_2008_op.doc 36Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet