Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska vhodných kombinací vín s pokrmy
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska vhodných kombinací vín s pokrmy |
Autor: |
Bartáčková, Eva
|
Vedoucí: |
Valášek, Pavel
|
Abstrakt:
|
Cílem bakalářské práce je získat především přehled o využití vín z hlediska vhodných kombinací vín s pokrmy. Práce obsahuje poznatky z hlediska pěstování révy vinné, výroby, rozlišení, hodnocení a degustace vín. Zejména se v této práci věnuji volbou výběru vín k jednotlivým pokrmům. Závěr práce je zaměřen na blahodárné a léčivé účinky vín. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/7595
|
Datum:
|
2008-06-02 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
7969
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet