dc.contributor.advisor |
Šimek, Lubomír
|
|
dc.contributor.author |
Žáková, Zuzana
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T03:29:35Z |
|
dc.date.available |
2010-07-17T03:29:35Z |
|
dc.date.issued |
2008-06-02 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/7473
|
|
dc.description.abstract |
Cílem bakalářské práce je zhodnotit rybí maso jako významnou složku lidské potravy, jeho postavení ve výživě člověka, nutriční vlastnosti, možnosti využití ryb v dietní stravě a všechny další aspekty spojené s konzumací rybího masa. Z práce vyplývá jednoznačné doporučení zařazení sladkovodních i mořských ryb mezi významné komponenty lidské výživy a je srovnávána spotřeba ryb u nás a ve světě. |
cs |
dc.format |
38 s. |
cs |
dc.format.extent |
1477615 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Práce není přístupná |
|
dc.subject |
Nutriční vlastnosti
|
cs |
dc.subject |
dietetické vlastnosti
|
cs |
dc.subject |
voda
|
cs |
dc.subject |
bílkoviny
|
cs |
dc.subject |
tuky
|
cs |
dc.subject |
minerální látky
|
cs |
dc.subject |
vitamíny
|
cs |
dc.subject |
Nutritional qualities
|
en |
dc.subject |
dietary qualities
|
en |
dc.subject |
water
|
en |
dc.subject |
proteins
|
en |
dc.subject |
lipids
|
en |
dc.subject |
mineral substances
|
en |
dc.subject |
vitamins
|
en |
dc.title |
Nutriční a dietetické vlastnosti rybího masa |
cs |
dc.title.alternative |
Nutritional and dietary qualities fish meat |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Rop, Otakar |
|
dc.date.accepted |
2008-06-19 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this work is to evaluate fish meat as a significant component of human food, it is position in man's nourishment, nutritional qualities, possibilities of fish usage in dietary food and all other aspects connected with fish meat consummation. The results of this work clearly recommend inclusion of both fresh water and sea fish among significant components of human sustenance. Also the fish consumption is compared, both in The CZ and in the world. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
5445
|
|
dc.date.assigned |
2007-12-06 |
|
utb.result.grade |
D |
|