Nutriční a dietetické vlastnosti rybího masa

DSpace Repository

Language: English čeština 

Nutriční a dietetické vlastnosti rybího masa

Show simple item record

dc.contributor.advisor Šimek, Lubomír
dc.contributor.author Žáková, Zuzana
dc.date.accessioned 2010-07-17T03:29:35Z
dc.date.available 2010-07-17T03:29:35Z
dc.date.issued 2008-06-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/7473
dc.description.abstract Cílem bakalářské práce je zhodnotit rybí maso jako významnou složku lidské potravy, jeho postavení ve výživě člověka, nutriční vlastnosti, možnosti využití ryb v dietní stravě a všechny další aspekty spojené s konzumací rybího masa. Z práce vyplývá jednoznačné doporučení zařazení sladkovodních i mořských ryb mezi významné komponenty lidské výživy a je srovnávána spotřeba ryb u nás a ve světě. cs
dc.format 38 s. cs
dc.format.extent 1477615 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Práce není přístupná
dc.subject Nutriční vlastnosti cs
dc.subject dietetické vlastnosti cs
dc.subject voda cs
dc.subject bílkoviny cs
dc.subject tuky cs
dc.subject minerální látky cs
dc.subject vitamíny cs
dc.subject Nutritional qualities en
dc.subject dietary qualities en
dc.subject water en
dc.subject proteins en
dc.subject lipids en
dc.subject mineral substances en
dc.subject vitamins en
dc.title Nutriční a dietetické vlastnosti rybího masa cs
dc.title.alternative Nutritional and dietary qualities fish meat en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Rop, Otakar
dc.date.accepted 2008-06-19
dc.description.abstract-translated The aim of this work is to evaluate fish meat as a significant component of human food, it is position in man's nourishment, nutritional qualities, possibilities of fish usage in dietary food and all other aspects connected with fish meat consummation. The results of this work clearly recommend inclusion of both fresh water and sea fish among significant components of human sustenance. Also the fish consumption is compared, both in The CZ and in the world. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 5445
dc.date.assigned 2007-12-06
utb.result.grade D


Files in this item

Files Size Format View
žáková_2008_bp.pdfBlocked 1.409Mb PDF View/Open
žáková_2008_vp.doc 33.5Kb Microsoft Word View/Open
žáková_2008_op.doc 34.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account