Nutriční a dietetické vlastnosti rybího masa
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Nutriční a dietetické vlastnosti rybího masa |
Autor: |
Žáková, Zuzana
|
Vedoucí: |
Šimek, Lubomír
|
Abstrakt:
|
Cílem bakalářské práce je zhodnotit rybí maso jako významnou složku lidské potravy, jeho postavení ve výživě člověka, nutriční vlastnosti, možnosti využití ryb v dietní stravě a všechny další aspekty spojené s konzumací rybího masa. Z práce vyplývá jednoznačné doporučení zařazení sladkovodních i mořských ryb mezi významné komponenty lidské výživy a je srovnávána spotřeba ryb u nás a ve světě. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/7473
|
Datum:
|
2008-06-02 |
Dostupnost:
|
Práce není přístupná |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
D
5445
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet