Nutriční a dietetické vlastnosti rybího masa

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Nutriční a dietetické vlastnosti rybího masa

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Nutriční a dietetické vlastnosti rybího masa
Autor: Žáková, Zuzana
Vedoucí: Šimek, Lubomír
Abstrakt: Cílem bakalářské práce je zhodnotit rybí maso jako významnou složku lidské potravy, jeho postavení ve výživě člověka, nutriční vlastnosti, možnosti využití ryb v dietní stravě a všechny další aspekty spojené s konzumací rybího masa. Z práce vyplývá jednoznačné doporučení zařazení sladkovodních i mořských ryb mezi významné komponenty lidské výživy a je srovnávána spotřeba ryb u nás a ve světě.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7473
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Práce není přístupná
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 5445


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
žáková_2008_bp.pdfZablokované 1.409Mb PDF Zobrazit/otevřít
žáková_2008_vp.doc 33.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
žáková_2008_op.doc 34.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet