dc.contributor.advisor |
Soukalová, Radomila
|
|
dc.contributor.author |
Cedidla, Ondřej
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-17T02:23:23Z |
|
dc.date.available |
2013-04-25T23:00:36Z |
|
dc.date.issued |
2008-04-25 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/7314
|
|
dc.description.abstract |
Předkládaná diplomová práce se zabývá marketingovou komunikací pekárenských výrobků. V teoretické části analyzuje pekárenské výrobky obecně a hodnotí využití marketingové komunikace v tomto oboru. V praktické části se práce věnuje ověření pracovních hypotéz. Nejprve je ověřeno, zda-li je smysluplné využívat nástroje marketingové komunikace, a následně je zjištěno, které nástroje jsou při komunikaci pekařských výrobků nejefektivnější. Závěrečnou částí je konkrétní projekt využití nástrojů marketingové komunikace při nabídce pekárenských výrobků na trhu. |
cs |
dc.format |
101 s. |
cs |
dc.format.extent |
670665 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 25.04.2013 |
|
dc.subject |
Marketing
|
cs |
dc.subject |
marketingová komunikace
|
cs |
dc.subject |
komunikační mix
|
cs |
dc.subject |
značka
|
cs |
dc.subject |
pekárenské výrobky
|
cs |
dc.subject |
pečivo
|
cs |
dc.subject |
chléb
|
cs |
dc.subject |
pekárna
|
cs |
dc.subject |
Marketing
|
en |
dc.subject |
marketing communication
|
en |
dc.subject |
communication mix
|
en |
dc.subject |
brand
|
en |
dc.subject |
bakery products
|
en |
dc.subject |
pastry
|
en |
dc.subject |
bread
|
en |
dc.subject |
bakery
|
en |
dc.title |
Marketingové komunikace pekárenských výrobků |
cs |
dc.title.alternative |
Marketing communications of bakery products |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Bačuvčík, Radim |
|
dc.date.accepted |
2008-05-27 |
|
dc.description.abstract-translated |
The Master thesis treats the theme of marketing communication of bakery products. At the beginning, there is an basic analysis of the bakery products, then an evaluation of applying marketing communiation tools in the bakery industry follows. In the practical part, there is a verification of two hypothesis. First, there is the justification of usage of marketing communication in the bakery industry. Then, the evaluation of different tools of communication is tested. In the last part, there is a concrete project proposing usage of different marketing tools. |
en |
dc.description.department |
Ústav marketingových komunikací |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/185
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.rights.auth |
IP |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketingové komunikace |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing Communications |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications |
en |
dc.thesis.degree-name |
Mgr. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Mediální a komunikační studia |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Media and Communication Studies |
en |
dc.identifier.stag |
7577
|
|
dc.date.assigned |
2008-01-07 |
|
utb.result.grade |
A |
|