Marketingové komunikace pekárenských výrobků

DSpace Repository

Language: English čeština 

Marketingové komunikace pekárenských výrobků

Show simple item record

dc.contributor.advisor Soukalová, Radomila
dc.contributor.author Cedidla, Ondřej
dc.date.accessioned 2010-07-17T02:23:23Z
dc.date.available 2013-04-25T23:00:36Z
dc.date.issued 2008-04-25
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/7314
dc.description.abstract Předkládaná diplomová práce se zabývá marketingovou komunikací pekárenských výrobků. V teoretické části analyzuje pekárenské výrobky obecně a hodnotí využití marketingové komunikace v tomto oboru. V praktické části se práce věnuje ověření pracovních hypotéz. Nejprve je ověřeno, zda-li je smysluplné využívat nástroje marketingové komunikace, a následně je zjištěno, které nástroje jsou při komunikaci pekařských výrobků nejefektivnější. Závěrečnou částí je konkrétní projekt využití nástrojů marketingové komunikace při nabídce pekárenských výrobků na trhu. cs
dc.format 101 s. cs
dc.format.extent 670665 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 25.04.2013
dc.subject Marketing cs
dc.subject marketingová komunikace cs
dc.subject komunikační mix cs
dc.subject značka cs
dc.subject pekárenské výrobky cs
dc.subject pečivo cs
dc.subject chléb cs
dc.subject pekárna cs
dc.subject Marketing en
dc.subject marketing communication en
dc.subject communication mix en
dc.subject brand en
dc.subject bakery products en
dc.subject pastry en
dc.subject bread en
dc.subject bakery en
dc.title Marketingové komunikace pekárenských výrobků cs
dc.title.alternative Marketing communications of bakery products en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Bačuvčík, Radim
dc.date.accepted 2008-05-27
dc.description.abstract-translated The Master thesis treats the theme of marketing communication of bakery products. At the beginning, there is an basic analysis of the bakery products, then an evaluation of applying marketing communiation tools in the bakery industry follows. In the practical part, there is a verification of two hypothesis. First, there is the justification of usage of marketing communication in the bakery industry. Then, the evaluation of different tools of communication is tested. In the last part, there is a concrete project proposing usage of different marketing tools. en
dc.description.department Ústav marketingových komunikací cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/185 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.rights.auth IP cs
dc.thesis.degree-discipline Marketingové komunikace cs
dc.thesis.degree-discipline Marketing Communications en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications en
dc.thesis.degree-name Mgr. cs
dc.thesis.degree-program Mediální a komunikační studia cs
dc.thesis.degree-program Media and Communication Studies en
dc.identifier.stag 7577
dc.date.assigned 2008-01-07
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
cedidla_2008_dp.pdfBlocked 654.9Kb PDF View/Open
cedidla_2008_vp.doc 51Kb Microsoft Word View/Open
cedidla_2008_op.doc 58.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account