Výroba francoutzských sýrů podle oblastních zvyklostí

DSpace Repository

Language: English čeština 

Výroba francoutzských sýrů podle oblastních zvyklostí

Show full item record

No preview available
Title: Výroba francoutzských sýrů podle oblastních zvyklostí
Author: Bártová, Helena
Advisor: Mrázek, Josef
Abstract: V mé bakalářské práci se zabývám otázkou výroby francouzských sýrů podle oblastních zvyklostí. Práce obsahuje pouze teoretickou část, ve které zachycuji historii výroby sýrů, technologickou výrobu, ale hlavně v kapitole charakteristika francouzského sýrařství se podrobněji zmiňuji o obecném rozdělení francouzských sýrů a pak o konkrétních nejznámějších druzích francouzských sýrů. Sýry jsou nezbytnou součástí kuchyní celého světa, zvláště pak té francouzské. V práci popisuji, jakým způsobem se do ní sýry začleňují.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7306
Date: 2008-06-02
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: E 5224


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
bártová_2008_bp.pdfBlocked 1.244Mb PDF
bártová_2008_vp.doc 38.5Kb Microsoft Word View/Open
bártová_2008_op.doc 40.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account