dc.contributor.advisor |
Hrabě, Jan
|
|
dc.contributor.author |
Pouzová, Anna
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-16T19:25:14Z |
|
dc.date.available |
2010-07-16T19:25:14Z |
|
dc.date.issued |
2008-06-02 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/6387
|
|
dc.description.abstract |
Cílem této práce je bližší seznámení s neprůmyslovou výrobou zmrzlin a jejich specifik, jimiž se odlišuje od výroby průmyslové. Je určena především pro vytvoření představy o parametrech, dle kterých se zmrzliny člení a základních složkách, které tvoří charakteristickou strukturu výrobku. Následuje výčet používaných surovin a popis jednotlivých fázích výroby až po konečnou cestu ke spotřebiteli. |
cs |
dc.format |
46 s. |
cs |
dc.format.extent |
8297197 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Kategorizace
|
cs |
dc.subject |
vlastnosti
|
cs |
dc.subject |
složení
|
cs |
dc.subject |
Suroviny
|
cs |
dc.subject |
Technologické zpracování
|
cs |
dc.subject |
Distribuce
|
cs |
dc.subject |
categorization
|
en |
dc.subject |
characteristics
|
en |
dc.subject |
structure
|
en |
dc.subject |
base materials
|
en |
dc.subject |
technologic process
|
en |
dc.subject |
distribution
|
en |
dc.title |
Technologie a suroviny pro výrobu zmrzliny neprůmyslovým způsobem |
cs |
dc.title.alternative |
Technologie and raw materials for production ice cream no-manufacturing way |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Růžičková, Jana |
|
dc.date.accepted |
2008-06-10 |
|
dc.description.abstract-translated |
The objective of this paper is to get acquaint with non-industrial ice-cream production and their specifications that differ from industrial production. This is to create ideas about the parameters that help to categorize ice-cream and their base ingredients which create the characteristic product structure It follows with the list of used base materials, description for individual steps and final export to the consumer. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
7926
|
|
dc.date.assigned |
2007-11-16 |
|
utb.result.grade |
A |
|