Technologie a suroviny pro výrobu zmrzliny neprůmyslovým způsobem

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Technologie a suroviny pro výrobu zmrzliny neprůmyslovým způsobem

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Technologie a suroviny pro výrobu zmrzliny neprůmyslovým způsobem
Autor: Pouzová, Anna
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Cílem této práce je bližší seznámení s neprůmyslovou výrobou zmrzlin a jejich specifik, jimiž se odlišuje od výroby průmyslové. Je určena především pro vytvoření představy o parametrech, dle kterých se zmrzliny člení a základních složkách, které tvoří charakteristickou strukturu výrobku. Následuje výčet používaných surovin a popis jednotlivých fázích výroby až po konečnou cestu ke spotřebiteli.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6387
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 7926


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
pouzová_2008_bp.pdf 7.912Mb PDF Zobrazit/otevřít
pouzová_2008_vp.doc 44Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
pouzová_2008_op.doc 46Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet