Technologie a suroviny pro výrobu zmrzliny neprůmyslovým způsobem
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Technologie a suroviny pro výrobu zmrzliny neprůmyslovým způsobem |
Autor: |
Pouzová, Anna
|
Vedoucí: |
Hrabě, Jan
|
Abstrakt:
|
Cílem této práce je bližší seznámení s neprůmyslovou výrobou zmrzlin a jejich specifik, jimiž se odlišuje od výroby průmyslové. Je určena především pro vytvoření představy o parametrech, dle kterých se zmrzliny člení a základních složkách, které tvoří charakteristickou strukturu výrobku. Následuje výčet používaných surovin a popis jednotlivých fázích výroby až po konečnou cestu ke spotřebiteli. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/6387
|
Datum:
|
2008-06-02 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
7926
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet