dc.contributor.advisor |
Černíková, Michaela
|
|
dc.contributor.author |
Vančuříková, Jana
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-16T19:12:25Z |
|
dc.date.issued |
2008-06-02 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/6350
|
|
dc.description.abstract |
Cílem této práce byla charakteristika bakterií mléčného kvašení, zaměřující se podrobněji na rod Lactococcus a na vybrané kmeny tohoto rodu, jmenovitě na Lactococcus lactis subsp. lactis a Lactococcus lactis subsp. cremoris. Charakteristika byla provedena z hlediska morfologického, fyziologického a biochemického. |
cs |
dc.format |
47 s., 2 s. obr. příloh |
cs |
dc.format.extent |
996870 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 02.06.2038 |
|
dc.subject |
bakterie mléčného kvašení
|
cs |
dc.subject |
mléčná fermentace
|
cs |
dc.subject |
rod Lactococcus
|
cs |
dc.subject |
Lactococcus lactis subsp. lactis
|
cs |
dc.subject |
Lactococcus lactis subsp. cremoris
|
cs |
dc.subject |
bakteriociny
|
cs |
dc.subject |
lactic acid bacteria
|
en |
dc.subject |
milk fermentation
|
en |
dc.subject |
Lactococcus genus
|
en |
dc.subject |
Lactococcus lactis subsp. lactis
|
en |
dc.subject |
Lactococcus lactis subsp. cremoris
|
en |
dc.subject |
bacteriocins
|
en |
dc.title |
Charakteristika vybraných kmenů bakterií rodu Lactococcus |
cs |
dc.title.alternative |
Characterization of selected Lactococcus strains |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Vaňátková, Zuzana |
|
dc.date.accepted |
2008-06-11 |
|
dc.date.vskp-available |
2038-06-02 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this work was the characterization of lactic acid bacteria, be focusing in detail on Lactococcus genus, namely on selected strains Lactococcus lactis subsp. lactis a Lactococcus lactis subsp. cremoris. Characterization was carry out of morphological, physiological and biochemical aspect. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.rights.auth |
IP |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
7766
|
|
dc.date.assigned |
2007-11-13 |
|
utb.result.grade |
A |
|