Charakteristika vybraných kmenů bakterií rodu Lactococcus

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Charakteristika vybraných kmenů bakterií rodu Lactococcus

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Charakteristika vybraných kmenů bakterií rodu Lactococcus
Autor: Vančuříková, Jana
Vedoucí: Černíková, Michaela
Abstrakt: Cílem této práce byla charakteristika bakterií mléčného kvašení, zaměřující se podrobněji na rod Lactococcus a na vybrané kmeny tohoto rodu, jmenovitě na Lactococcus lactis subsp. lactis a Lactococcus lactis subsp. cremoris. Charakteristika byla provedena z hlediska morfologického, fyziologického a biochemického.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6350
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 02.06.2038
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 7766


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
vančuříková_2008_bp.pdfZablokované 973.5Kb PDF Zobrazit/otevřít
vančuříková_2008_vp.doc 48Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
vančuříková_2008_op.doc 33Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet