Charakteristika vybraných kmenů bakterií rodu Lactococcus
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Charakteristika vybraných kmenů bakterií rodu Lactococcus |
Autor: |
Vančuříková, Jana
|
Vedoucí: |
Černíková, Michaela
|
Abstrakt:
|
Cílem této práce byla charakteristika bakterií mléčného kvašení, zaměřující se podrobněji na rod Lactococcus a na vybrané kmeny tohoto rodu, jmenovitě na Lactococcus lactis subsp. lactis a Lactococcus lactis subsp. cremoris. Charakteristika byla provedena z hlediska morfologického, fyziologického a biochemického. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/6350
|
Datum:
|
2008-06-02 |
Dostupnost:
|
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 02.06.2038
|
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
7766
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet