[NEOBHÁJENO] Projekt řízení rizik ve společnosti restaurace u Zámku
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
[NEOBHÁJENO] Projekt řízení rizik ve společnosti restaurace u Zámku |
| Autor: |
Vartanis, Paris
|
| Vedoucí: |
Homolka, Lubor
|
|
Abstrakt:
|
Tato diplomová práce byla zaměřena na problematiku řízení rizik v restauračním prostředí na konkrétním příkladu společnosti restaurace u Zámku. Cílem práce bylo analyzovat existující postupy řízení rizik, navrhnout a implementovat zlepšení a zhodnotit jejich efektivitu. V práci byly použity metody kvantitativní i kvalitativní analýzy rizik a strategie řízení rizik, které byly aplikovány na konkrétní situaci v restauraci u Zámku. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/56982
|
|
Datum:
|
2024-06-28 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav statistiky a kvantitativních metod |
|
Studijní obor:
|
Podnikání a ekonomika podniku |
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet