[NEOBHÁJENO] Projekt řízení rizik ve společnosti restaurace u Zámku

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

[NEOBHÁJENO] Projekt řízení rizik ve společnosti restaurace u Zámku

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Homolka, Lubor
dc.contributor.author Vartanis, Paris
dc.date.accessioned 2025-12-10T23:09:17Z
dc.date.available 2025-12-10T23:09:17Z
dc.date.issued 2024-06-28
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/56982
dc.description.abstract Tato diplomová práce byla zaměřena na problematiku řízení rizik v restauračním prostředí na konkrétním příkladu společnosti restaurace u Zámku. Cílem práce bylo analyzovat existující postupy řízení rizik, navrhnout a implementovat zlepšení a zhodnotit jejich efektivitu. V práci byly použity metody kvantitativní i kvalitativní analýzy rizik a strategie řízení rizik, které byly aplikovány na konkrétní situaci v restauraci u Zámku.
dc.format 75 s
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject řízení rizik cs
dc.subject restaurace cs
dc.subject analýza cs
dc.subject implementace cs
dc.subject hodnocení cs
dc.subject strategie cs
dc.subject risk management en
dc.subject restaurant en
dc.subject analysis en
dc.subject implementation en
dc.subject evaluation en
dc.subject strategy en
dc.title [NEOBHÁJENO] Projekt řízení rizik ve společnosti restaurace u Zámku
dc.title.alternative [NEOBHÁJENO] The Project of Risk Management Application in the Restaurace u Zámku
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Metzker, Zdenko
dc.date.accepted 2024-09-03
dc.description.abstract-translated This diploma thesis was focused on the issue of risk management in the restaurant environment on the concrete example of the company restaurant u Zámku. The aim of the work was to analyze existing risk management procedures, propose and implement improvements and evaluate their effectiveness. The work used methods of quantitative and qualitative risk analysis and risk management strategies, which were applied to a specific situation in the restaurant u Zámku.
dc.description.department Ústav statistiky a kvantitativních metod
dc.description.result neobhájeno
dc.thesis.degree-discipline Podnikání a ekonomika podniku cs
dc.thesis.degree-discipline Entrepreneurship and Business Administration en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Ekonomika podniku a podnikání cs
dc.thesis.degree-program Business Administration and Entrepreneurship en
dc.identifier.stag 68988
dc.date.submitted 2024-08-05


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
vartanis_2024_dp.pdf 3.768Mb PDF Zobrazit/otevřít None
vartanis_2024_op.docx 49.18Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None
vartanis_2024_vp.pdf 560.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet