Hodnocení vybraných vlastností netradičních těst s přídavkem jedlého hmyzu
Show simple item record
dc.contributor.advisor |
Adámková, Anna
|
|
dc.contributor.author |
Mičánková, Andrea
|
|
dc.date.accessioned |
2024-07-23T13:16:50Z |
|
dc.date.available |
2024-07-23T13:16:50Z |
|
dc.date.issued |
2024-01-01 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/56384
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá přípravou a monitorováním fermentace těsta vyrobeného z maniokové mouky. Nejprve je monitorováno těsto bez přídavku mouky z jedlého hmyzu, poté je 5 % maniokové mouky nahrazeno moukou z larev potemníka moučného. |
|
dc.format |
49 |
|
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
maniok
|
cs |
dc.subject |
manioková mouka
|
cs |
dc.subject |
fortifikace jedlým hmyzem
|
cs |
dc.subject |
potemník moučný
|
cs |
dc.subject |
cassava
|
en |
dc.subject |
cassava flour
|
en |
dc.subject |
fortification with edible insects
|
en |
dc.subject |
mealworm
|
en |
dc.title |
Hodnocení vybraných vlastností netradičních těst s přídavkem jedlého hmyzu |
|
dc.title.alternative |
Evaulation of selected properties unconventional test with the eddition of edible intects |
|
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Burešová, Iva |
|
dc.date.accepted |
2024-06-11 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis deals with the preparation and monitoring of fermentation of dough made from cassava flour. Firstly, the dough is monitored without the addition of flour from edible insects, then 5% cassava flour is replaced by flour from mealworm larvae. |
|
dc.description.department |
Ústav technologie potravin |
|
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Food Technology |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-program |
Technologie a hodnocení potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Food Technology and Assessment |
en |
dc.identifier.stag |
68694
|
|
dc.date.submitted |
2024-05-17 |
|
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account