Hodnocení vybraných vlastností netradičních těst s přídavkem jedlého hmyzu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Hodnocení vybraných vlastností netradičních těst s přídavkem jedlého hmyzu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Hodnocení vybraných vlastností netradičních těst s přídavkem jedlého hmyzu
Autor: Mičánková, Andrea
Vedoucí: Adámková, Anna
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá přípravou a monitorováním fermentace těsta vyrobeného z maniokové mouky. Nejprve je monitorováno těsto bez přídavku mouky z jedlého hmyzu, poté je 5 % maniokové mouky nahrazeno moukou z larev potemníka moučného.
URI: http://hdl.handle.net/10563/56384
Datum: 2024-01-01
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
mičánková_2024_dp.pdf 2.186Mb PDF Zobrazit/otevřít None
mičánková_2024_op.pdf 839.4Kb PDF Zobrazit/otevřít None
mičánková_2024_vp.pdf 298.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet