Hodnocení vybraných vlastností netradičních těst s přídavkem jedlého hmyzu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Hodnocení vybraných vlastností netradičních těst s přídavkem jedlého hmyzu |
Autor: |
Mičánková, Andrea
|
Vedoucí: |
Adámková, Anna
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zabývá přípravou a monitorováním fermentace těsta vyrobeného z maniokové mouky. Nejprve je monitorováno těsto bez přídavku mouky z jedlého hmyzu, poté je 5 % maniokové mouky nahrazeno moukou z larev potemníka moučného. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/56384
|
Datum:
|
2024-01-01 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie potravin |
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet